Maskinsemi med hydrauliskbredding

 

Gamle Maur hadde bred erfaring og gode tradisjoner med maskinsemier for mange år tilbake, i Svelvik ble blant annet et ukjent antall henger bygget til det norske forsvaret. Disse er å se på veien i dag også, 6 aksla, solide hengere, bygget for å frakta blant annet forsvarets Leopard tankser og stormpanservogner. 

Bilpåbygg levert også maskinsemier i flere varianter, bygget etter kundens ønske. På 90-tallet ble disse bygget i Sande og Svelvik.

 

I nyere tid har denne type produksjonen blitt faset ut av våre lokaler.

Vi i Maur Bilpåbygg AS har jobbet med flere leverandører ute i Europa. Det er flere grunner til denne type produksjon er flyttet utenlands, men blant annet så er produksjonskostnadene for store, og vi har ønsket å fokusere på å bygge tippbiler, brøytebiler, krokbiler, trekkvogner og containerbiler hos oss i Svelvik.

 

I dag kan vi levere de helt enkle maskinsemiene, til en spesial tilpasset brønnsemi etter dine behov. Vi kan skreddersy din neste maskinsemi, med uttrekk og hydrauliskbredding, hydraulisk hjelpestyrte akslinger, eller hydrauliske tvangsstyrte akslinger fra kingpin, stakhylser, containerlåser, surrefester ++.

De fleste maskinsemiene ,som går og blir bygget til Norge, er 3 eller 4 akslet. Vi leverer etter dine behov, om du ønsker færre eller fler akslinger så leverer vi det. 

Vi bruker kjente og velfungerende komponenter, blant annet akslinger i fra SAF eller BPW, luftfjæring og trommelbremser for best svingradius, WABCO bremsesystem etc. etc.

 

Ta kontakt med oss i Maur Bilpåbygg, så kan vi i sammen spesifisere hengeren du har behov for.

 

 

 

Kontakt oss

Gunnar Hagen

dagligleder/salg

Mobil 906 54 630
gunnar@maur-bp.no

 

Christian Riise

salgsansvarlig

Mobil 918 35 936
christian@maur-bp.no 

 

Marius Nøss

Selger

Mobil 916 444 89
marius@maur-bp.no