Trippelkjerre fra Maur Bilpåbygg AS

I bildegalleriet, nederst i artikkelen, kan du se bilder av kjerrer som er levert av Maur Bilpåbygg oppigjennom årene.

 

Maur Bilpåbygg AS har levert trippelkjerrer og hengere i mange år. Igjennom årene så har Maur Bilpåbygg sammen med kunden utviklet produktet for å tåle norske forhold.

Maur Bilpåbyggs trippelkjerre er konstruert for maksimal tippstabilitet og ytelse. Samtidig er vekten viktig, Maur Bilpåbyggs kjerre er bygget for mest mulig nyttelast. Godkjent teknisk totalvekt på 28tonn.

 

Frem til 2002 ble Maur Bilpåbyggs kjerrer levert med trommelbremser som standard.. I 2002 byttet Maur Bilpåbygg til Intradisc aksler(skivebremser) som har en sporvidde på 2040mm. Fjærsenter 1300mm ble standard i 1997.

 

Maur Bilpåbyggs trippelkjerre levers med ei dumperkasse på ca. 13m3 volum som standard, fra 5mm - 12mm bunn plate, og 6-12mm sider, tilpasset kundens behov og ønske. Maur Bilpåbygg kan også levere dumperkasse med doblesider og rettehjørner i bunn for minst mulig slitasje ved kjøring med maskin i kassa. Høytløftende hydraulisk visirluke, framhengt sprederlem med nedsenket innfesting og topphengslet lem. Sprederlemmen kan også leveres nedsenket bak for beder sikt ved lastning bakfra og evt. ved fresing rett i kassa. Et annet alternativ er høyt løftende hydraulisk visirluke, for tipping av storstein, røtter osv.  Fordel med visirluke er blant annet lavere støynivå ved tipping og besparelsen av lemmen. Dumperkassa kan levers med andre mål om det er ønskelig, standard mål er 5000mm lengde og 1100mm høyde.

 

Alle kjerrer leveres med komplett LED belysing som standard, løft på 1. og 3. aksel, avlast 1.aksel og airdump. Og ikke minst opphengs system for midtre aksel. Maur Bilpåbygg bygger også kjerrene med friksjonsstyrt 3.aksel, og evt. med løft.

 

Benytt kontaktskjema på høyreside i menyen og kontakt en av Maur Bilpåbyggs selgere for et tilbud.

 

 

 

Kontakt oss

Gunnar Hagen

dagligleder/salg

Mobil 906 54 630
gunnar@maur-bp.no

 

Christian Riise

salgsansvarlig

Mobil 918 35 936
christian@maur-bp.no 

 

Marius Nøss

Selger

Mobil 916 444 89
marius@maur-bp.no